Zgjidhja BioDetection Canine

Në përgjigje të kërcënimit gjithnjë në rritje të terrorizmit, ICTS ofron kerkime te perkushtuara per lende shpërthyese / bombë përmes vendosjes së këshilltarëve të trajnuar te kërkimit dhe qentë per kërkimet per lende shpërthyese, i njohur zakonisht si "qentë nuhatës". Ky lloj i vendosjes është një zgjidhje e provuar për gjetjen e eksplozivëve në një gamë të gjerë të mjediseve, nga skanerimii automjeteve për kërkimet sistematike të ndërtimit.

Ekipet kerkimore me qentë nuhatës të aftë për zbulimin e lendeve eksplozivëve, lendeve narkotike, dhe monedha janë në dispozicion si një zgjidhje më vete ose si një masë plotësuese në shërbimet ekzistuese të sigurisë. Ato ofrojnë një mundesi të lartë pengese dhe japin siguri për personelin, vizitorët, klientët dhe publikun e gjerë, dhe veprojnë në një shumëllojshmëri të lokaliteteve të ndryshme, të tilla si qendrat tregtare, vende sportive, dhe shpërndarës të transportit.