Siguria në Evente

Siguria ne Evente kërkon planifikim të kujdesshëm dhe ekzekutimin profesional. Kur ju punesoni ICTS Albania për t'u kujdesur për nevojat e sigurisë tuaja ne evente, ju e dini se ju jeni në duar të sigurta; nëse ju jeni duke organizuar një koncert, ngjarje sportive, ose një tubim në shkallë të madhe duke tërhequr mijëra vizitorë.

Ajo fillon me një plan gjithëpërfshirës: Ekspertët profesionalisht të trajnuar të sigurisë të ICTS Albania do të konsultohen me ju për të përcaktuar një plan të sigurisë efektive me kosto të detajuar. Plani i sigurimit mbulon të gjitha bazat; nga vlerësimit te rrezikut lidhur me shqetësimet e sigurisë me anë të zgjidhjeve të rekomanduar. Ne do të adresojmë fusha të tilla si kontrollit të qasjes ndaj rrezikut, kontrollin e fluksit te njerezve, reagimin ndaj emergjencave të zjarrit, dhe emergjencave mjekësore dhe fizike.

Pershtypja e pare ka shume rendesi:

Ekipi i sigurisë shpeshhere përfaqëson kontaktin e parë me të ftuarit tuaj me vlerë dhe kështu të marrin punën e tyre shumë seriozisht.

Stafi ynë eshte shume i sjellshëm, të artikuluar dhe të trajnuar. Ata në mënyrë efektive mund të pengojnë ose të mos lejojne përhapur çështjeve te rrezikshme dhe të përgjigjen shpejt në situata të jashtëzakonshme. Pra, në ditën e ngjarjes, mund të ndjeheni rehatinë që nevojat tuaja të sigurisë janë duke u përmbushur duke ruajtur nivelin më të lartë të shërbimit të klientit.

Disa nga shërbimet që ne ofrojmë janë: inspektimi i biletave, shërbimi ndaj klientit, menaxhimin e zonës se parkimit, ruajtjen dhe patrullimin.

Ne kemi siguruar disa nga ngjarjet me profili të lartë në Shqipëri, duke përfshirë- Forumin e Biznesit Shqiptare - Gjermane me kancelaren Merkel në TBP, misionet e ekipeve të Futbollit kombëtares Norvegjeze dhe Franceze, ngjarje të ndryshme te organizuara nga ambasadat e huaja, Dhomave të Tregtisë, dhe të tjera organizata të ngjashme.