Ambjentet Luksoze dhe Mikpritëse

Ruajtjen e standardeve të rrepta të sigurisë, ndërkohë duke siguruar një përvojë të qetë dhe mikpritëse për vizitorët kurrë nuk ka qenë më e rëndësishme ose më shumë sfiduese se sa në ambjente luksoze dhe turistike. Stafi ynë është trajnuar për të siguruar shërbimin e klientëve dhe përmbushjen e rregullave të rrepta të sigurisë.  

Stafi është i koordinuar me përshkrimet individuale të punës që mund të përfshijnë punën me klientët në një dyqan, si dhe prapa skenave në shfaqje të modës dhe tregtisë tregojnë shembuj të punës sonë. Programet tona gjithëpërfshirëse dhe sfiduese të trajnimit të stafit të pajisur me njohuritë e duhura dhe praktike për të kryer detyrat e tyre në mënyrë efikase, profesionale dhe të sjellshëm.

Shërbimet tona përfshijnë:

  • Parandalimi i vjedhjes dhe sjellje anti-sociale.
  • Siguria e matur e mallrave luksoze në evente, të imazheve dhe panaireve (duke ofruar shërbimet e sigurisë).
  • Shërbimet e sigurisë së transportit të korrierit në mbarë botën
  • Fasilitetet e Alarmeve
  • CCTV & Survejimi
  • Mbajtja e Çelësave 24-orë
  • Shërbimet e ' blerës mister '
  • Audite dhe Vleresime të Rrezikut

 Në përgjigje të rritjes së vazhdueshme në aktivitetet kriminale globale kundër sektorit të mallrave luksoze, ICTS Albania merr nga Gold Club të Sigurimit të ICTS Evropë, një seri të buletineve të alarmit dhe gazetave të cilat na informojnë me lajme të sigurisë të lidhura dhe në programet e trajnimit specifik për sektorin.