Zgjidhjet Teknologjike të Linjave Ajrore

Së bashku me ICTS Europe Systems, degë e teknologjise seICTS Europe , ne ofrojmë një kombinim të veçantë të ekspertizës se operimit dhe zgjidhje pioniere teknologjike në fushën e sigurisë së aviacionit, emigracionit, trajnimin dhe vlerësimin, si dhe menaxhimin e përgjithshëm të sigurisë.

Me qindra të punësuar në Shqipëri dhe në të gjithë rajonin, ne e dimë se teknologjia është po aq e nevojshme sa njerëzit që punojnë me të.

Prandaj, ne i veme theks të madh për ndërfaqen e përdoruesit, duke punuar ngushtë me stafin tonë në këtë fushë, për të siguruar që çdo produkt është testuar me kujdes dhe për t’u siguruar për cilësinë e mirëpara se të niset puna. Kjo, e kombinuar me njohuri më të thella në këtë industri dhe të vetëdijes komerciale, na lejon që t’u ofrojmë klientëve një sistem të dizenjuar nga programues që janë vlerësuar me cmime si dhe stafi i sigurisë me pervojë.

Mbështetur nga mbështetja e plotë e produkteve nga zhvillimi deri në zbatimin, nendihmojmë klientin tonë të qëndrojë konkurues duke rritur nivelet e sigurisë dhe standardet e shërbimit të konsumatorëve, dhe të arrijë operim me efikasitetit ndërkohë që kostot reduktohen.

Për më shumë informacion në lidhje me gamën e produkteve tona, ju lutemi klikoni këtu