Kontrolli i Hyrjes

ICTS Albania ofron kontrollin e hyrjes dhe të perimetritnë zona të ndaluara të aeroportit dhe të korporatave të mëdha, qendrave të biznesit, kompanive të karburanteve, spitaleve, hoteleve dhe resorteve.

Për të pasur siguri dhe kontroll me standarde optimale, ne përdorim një gamë të gjerë teknikash dhe pajisjesh, duke përfshirë kartat smart, sensorë, pajisje etiketuese, dokumenta identiteti dhe sisteme kontrolli hyrje-dalje, shumica e të cilave janë projektuar dhe zhvilluar në vend. Këto sisteme teknologjike mund të plotësohen nga dhoma kontrolli ose skanimi dhe kontrolli i individëve të cilët kërkojnë të kenë akses në zona të kufizuara.