MAJ 2016 - ICTS ALBANIA SPONSORIZOI DHE SIGUROI KONCERTIN "KREMTIMI I EVROPES"

9 maj 2016

ICTS Albania sponsorizoi koncertin "Kremtimi i Evropës" në datë 8 dhe 9 maj. Organizuar nga Fondacioni Kulturor Evropian, koncerti u zhvillua në Teatrin e Operas dhe Baletit (TOB). Ky koncert tregoi vlerat e Europës nëpërmjet muzikës, e cila ishte një melodi madhështore nën udheheqjen e Jacques Attali dhe Maestro Gérard Akoka. Më tej shfaqja kulmoi me interpretimin e artisteve te njohur; Inva Mula (soprano), Vikena Kamenica (mezzo-soprano) dhe Klodjan Kacani (tenor).
ICTS Albania ofroi sherbimin e sigurimin me standartet me te larta te sigurise, ku pershihet: kontrolli I hyrje-daljes, kontrolli i ftesave/biletave dhe sherbimi bodyguard per ruajtjen e kengetareve .
Koncerti kishte nje audience shume te madhe, nder ta mund te permendim a udienca, Kryeministrin e Shqipërisë, z. Edi Rama, ish-ministër i kulturës se Francës, Z. Frederic Mitterrand, ambasadore te ndryshem në Shqipëri, deputetë, artistë etj. 
Kete vit “Kremtimi i Evropes” ishte eventi me i madh ne Shqiperi gjate per ditën e Europës.