6 DHJETOR 2015 - ICTS ALBANIA OFROI SHËRBIMIN E SIGURISË PËR EVENTIN E KRISHTLINDJE BAAZAR E MBAJTUR NË HOTEL SHERATON TIRANA

6 dhjetor 2015

Ashtu si çdo vit, ICTS Albania përsëri këtë vit ofroi  shërbimin e sigurise së eventit tëKrishtlindjeve të BAAZAR që u mbajt në Hotel Sheraton, organizuar nga OSAAB. Qindra vizitorë ishin të pranishëm në të gjithë Mall area dhe nëpronën e Sheraton.